Distansmöte med erfarna ledarutvecklare – gratis!


Har Coronaviruset påverkat ditt företag? Behöver du som ledare ett bollplank?  Eller är det stiltje och du vill passa på att satsa på din egen utveckling? Vi på Protea vill skapa möjlighet att använda tiden konstruktivt under coronautbrottet och därför erbjuder vi ett gratis samtal fram till 14/5 2021. Hör av dig så bokar vi en tid. 


 Bollplank

Allt kan förändras på kort tid, har vi fått lära oss. För vissa har alla kunder försvunnit och läget är tufft. Många ledare känner sig ensamma med sina beslut. Då kan det vara bra att ha någon att prata med. Därför erbjuder Protea distansmöten gratis där vi agerar bollplank och hjälper dig att få grepp på situationen.

leadership assessment

Utvärdera ditt ledarskap tillsammans med en erfaren ledarutvecklare i ett Leadership Assessment samtal. Vi går igenom dina styrkor som ledare, dina utmaningar och din potential. Samtalet är också en möjlighet att få ett bollplank för beslut du behöver fatta i närtid. Tillsammans resonerar vi oss fram till de förändringar som ger störst effekt. Vi sätter tydliga mål så du kommer igång.

Villkor för erbjudandet

  • Erbjudandet gäller från 22 mars fram till den 14 maj 2021.
  • Erbjudandet gäller en gång per person.
  • Mötet är 45 minuter och genomförs på distans (mobil/Teams/liknande).
  • Du sköter själv dokumentation av samtalet, som att anteckna insikter och mål.
  • Kontakta oss via hemsidan eller med mejl så bokar vi en tid som passar.
  • Fri av- och ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Detta för att vi skall hinna erbjuda tiden till annan kund.
  • Var vänlig meddela alltid återbud eller förhinder snarast.
  • Vid avbokning senare än 24 timmar innan avtalad tid debiterar vi 950 kronor.
  • Erbjudandet gäller i mån av tid. Vi fortsätter arbeta på distans med våra kunder och de mötena har förtur. Och under förutsättning att vi på Protea är friska. Vi förbehåller oss rätten att inte boka möten med alla personer som hör av sig.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar av villkoren. Allt ändras snabbt, nu när epidemin tar fart.

Samtycke till behandling av personuppgifter

Vi följer EU:s dataskyddsförordning vid hantering av personuppgifter. Genom att boka ett möte samtycker du till att Protea Leadership AB behandlar dina person- och faktureringsuppgifter. Mer information finns här. I samband med bokning registreras även deltagaren för kommande nyhetsbrev, från vilket man när som helst kan avanmäla sig.