Din partner inom ledarutveckling


 

Kraven ökar både på ledare och andra i företagen. Medarbetarna ställer större krav på ledare att få uppmärksamhet, utvecklande feedback och hjälp att se mening med jobbet. Kundrelationer sköts inte bara av säljare, utan alla med kundkontakt är viktiga för att bygga en stark långsiktig relation med kunderna.

Protea jobbar med företagsanpassade utbildningar. Det kan handla om ledarskap, affärsmannaskap och konsultmannaskap eller något annat delområde inom ledarskap. Vi har ett beprövat upplägg som både är mycket uppskattat av våra kunder och kostnadseffektivt. Upplevelsebaserad inlärning varvas med genomgång av modeller som ökar förståelsen. Deltagarna får träna på aktivt lyssnande och användbara frågetekniker. Utvärderingar visar att effekten av utbildningarna sitter i långt efter att kursen är avslutad. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Vi arbetar också med utveckling av ledningsgrupper. Här är fokus ofta på samarbete och kommunikation. Att skapa en gemensam målbild och att följa effektiva processer. Att förstå sig själv och andra, vilket bidrar till acceptans och ödmjukhet inför kollegornas personlighetsdrag.

Vi hjälper dig med alla steg från planering, genomförande och utvärdering av ledarskapsutbildningar. Det kan vara individuella program, kurser, workshopar och kombinationer av det. 

Anlita oss som företagets partner för ledarutveckling.

 

Kontakta oss för mer information

 

 

 

 

 

 

 

SaveSave

SaveSave