Våra ledarutvecklare


 

Mona Brenkle Gejer

mona_brenkle_gejer_protea_ledarutveckling

Mona utmanar dig med värme och fokus och släpper inte taget om din personliga utveckling förrän du själv vet att du genomfört stora steg på din väg mot förändring.

Hon lyfter dig och utmanar dig med inlevelse och engagemang. Hennes nyfikenhet på dina framsteg gör att du frigör din egen envishet och kan upptäcka helhetsbilden i din utveckling. Mona är civilingenjör, yoga- och meditationslärare med erfarenhet som chef inom stora och medelstora företag. Hon är själv i ständig utveckling genom livets upp- och nedgångar och bygger vidare på sin professionalitet för att möta dig som kund.

 

Mejla Mona
 
Mona på LinkedIn

 

 


 

Erik Waesterberg

Erik möter dig med ett positivt, öppet sinne och ger dig verktyg att analysera din utvecklingspotential. Med engagemang och humor får du utmanande och kloka infallsvinkar som leder dig framåt. Hans intresse av dig både som människa och i din profession ger dig handlingskraft i ditt ledarskap.

Erik är civilingenjör och har tjugo års ledarerfarenhet som VD, marknadschef och konsultchef. Hans livserfarenheter som ledare och pappa leder till ständig utveckling och närvaro i mötet med dig som kund.

 

Mejla Erik
 
Erik på LinkedIn

 

 


 

Jan Lauritzen

jan_lauritzen_ledarskap_protea

Med nyfikenhet och empati uppmuntrar Jan dig att både upptäcka och nå din potential. Han ger dig de verktyg och den struktur som du behöver på din utvecklingsresa mot dina mål.

Jan har närmare 30 års ledarerfarenhet som bl a VD, inköpschef, logistikchef, produktionschef och Lean-manager inom multinationella industriföretag samt som egenföretagare.  Som erfaren ledarutvecklare har han haft uppdrag i mer än 130 företag.  Hans pragmatiska och generösa stil gör att han alltid ser möjligheter, även när livet emellanåt kan vara tufft.

 

Mejla Jan
 
Jan på LinkedIn