Ledarutveckling inifrån


 

skraddarsytt_ledarutvecklingsprogram_proteaDet viktigaste området för att bli en bättre ledare handlar om självkännedom och där går vi djupare än andra. 

Vi vill skapa är en större distans till tankar, reaktioner och beteenden, så du istället kan fatta medvetna beslut. Det är tufft att vara ledare och det gäller att hitta ett hållbart sätt att vara det.

Ledarutveckling är inte bara självkännedom. Protea arbetar med ledarutveckling på tre nivåer:

  • Att leda sig själv – personligt ledarskap
  • Att leda andra – motiverande ledarskap
  • Att leda företag- strategiskt ledarskap

För varje nivå har vi häften med teoretiskt material som ger de kunskaper som behövs. Materialet är modulärt uppbyggt och vi väljer innehållet i ditt program efter dina behov och önskemål. Du kan läsa mer om vårt material.

För att skapa ett bestående resultat behövs träning. Det gör vi genom att coacha dig genom ett träningsprogram. Ett vanligt Proteaprogram tar ungefär ett år och på den tiden hinner du få dina nya kunskaper och vanor på plats så att det känns naturligt för dig. Läs mer om hur vi jobbar praktiskt här.

Vi som jobbar på Protea har mer än 20 års ledarerfarenhet och vi kan ofta bidra som rådgivare och mentorer.

Genom att kombinera teoretisk utbildning med coachledd träning och mentorskap ger vi dig maximal nytta av ditt program. Vårt sätt att arbeta är dessutom mycket tidseffektivt för vi kommer till din arbetsplats på tider som passar dig eller genomför möten digitalt *). Det innebär att vi nu kan arbeta med kunder oavsett var i Sverige du finns. De digitala mötena har visat sig fungera lika bra som fysiska möten.

*) På Zoom, Teams eller telefon.

 

Boka möte med Mona

Kontakta Protea

 

 

 

 

SaveSave

SaveSave