Vågar du misslyckas på jobbet?


Vågar du misslyckas på jobbet – en diskussion om företagskultur.

Detta webinarium genomfördes fredag den 10 juni klockan 8.00-9.00.


misslyckas-lyckas-kultur-protea-leadership-webinarium-10-juni

en guldgruva för utveckling

Vågar du berätta för kollegor och chefer när du misslyckas på jobbet? Det är ofta en känslig fråga och i de flesta fall håller man tyst eller berättar för någon enstaka kollega som man verkligen litar på. Men inte i alla företag. Det finns företag där utvecklat en företagskultur som låter misstag vara en naturlig del av verksamheten, precis som framgångar. Forskning visar att det stimulerar lärande och kreativitet när medarbetare vågar berätta om misstag. Här finns en guldgruva som många företag ännu inte utforskat!

I panelen

  • Jonas Dahl har forskat om detta på Handelshögskolan i Stockholm och det kommer han berätta om.
  • Birger Lycke arbetar på ett av företagen som Jonas Dahl skrivit om, PR-byrån Westander. Han kommer att berätta om hur de arbetat med inställningen till både framgång och misslyckanden i sin företagskultur.
  • Sören Enholm är VD för TCO Development sedan 2009. Han har arbetat med att utveckla företagskulturen i företaget för att öka samarbetet, öka ansvarstagandet hos alla och föra in ett Growth mindset..

Om du vill ta del av innehållet, kontakta oss (protea at protea.se) för att få en länk till en inspelning, video eller audio.

nästa webinarium

Nästa webinarium genomförs fredagen den 26 augusti klockan 8-9. Temat blir ledarskap och företagskultur. Mer detaljer kommer. SAVE THE DATE!