Webinarium 27 januari: Praktiska verktyg för agilt + ledarskap

 Praktiska verktyg är vad du får med från detta webinarium. Framtidens ledarskap går att se redan idag. Den sortens ledarskap ser vi redan i agila organisationer. En målbild kan vara de vackra delfinerna på fotot ovan som en symbol för effektiva team som smidigt samarbetar för att nå gemensamma mål. Så vill vi se både agila team och andra team.

praktiska verktyg. Effektiva team samarbetar smidigt som delfinerna på denna bild.

 

Protea bjuder in till ett kostnadsfritt webinarium med två kompletterande teman, agila metoder/teknik och ledarskap/mjuka frågor.

Anmäl dig på Linkedin eller med ett mejl till oss.

Från Brejn kommer två erfarna konsulter, Mikael Danielsson och Yasir bin Shamsudin. De kommer presentera ett antal praktiska verktyg att använda i vardagen för att få Lean-Agile att flyta och hela tiden ta steg framåt.

Från Protea kommer Mona Brenkle Gejer, Jan Lauritzen och Erik Waesterberg. Vi har alla tre lång erfarenhet som ledare därefter många år som ledarutvecklare. Från oss får du tips om hur du får bättre kvalitet i möten. Dessutom kommer vi belysa och reflektera kring vad det är som skiljer det framtida ledarskapet från det traditionella.

Vi lovar att du får med dig många användbara tips!

Missade du webinariet den 25 november om ”Att lyckas med agil transformation”? Här hittar du en artikel som sammanfattat några av de bästa tipsen.

Håll dig uppdaterad i vad som händer inom ledarutveckling.